Naar inhoud
Nieuwpoort homepage

U bent hier: Nieuwpoort > Inwoner > Cultuur > Kunst Gluren

Kunstroute - Kunst Gluren

Omdat ook uw kunst aandacht verdient, organiseert OpenAtelier2014 in samenspraak met Stad Nieuwpoort een kunstroute gedurende 3 dagen.  

Data:

Vrijdag 16 oktober 2020 van 9 u. tot 21 u.
Zaterdag 17 oktober 2020 van 9 u. tot 18 u.
Zondag 18 oktober 2020 van 9 u. tot 18 u .

De deelnemers bepalen zelf hun dagen en openingsuren in deze dagen en tijdzones.

Concept: De deelnemers stellen hun atelier of tentoonstellingsruimte open voor het grote publiek. Iedere deelnemer is persoonlijk verantwoordelijk voor de organisatie van zijn/ haar atelier of tentoonstelling. De deelnemers kunnen zich voor deze gelegenheid groeperen in een collectief. De organisatie staat niet in voor het voorzien van materiaal of locaties, dit is volledig ten laste van de deelnemers. Het initiatief staat open voor ateliers gelegen in Nieuwpoort Stad, Nieuwpoort Bad , Sint-Joris en Ramskapelle. Het initiatief draagt de naam Kunst Gluren.  

Organisatie: De volledige organisatie wordt opgezet en gecoördineerd door de leden van OpenAtelier2014 uit Nieuwpoort. Wij bieden de gelegenheid om deel te nemen aan dit project.  

Timing: 31 Juni 2020 afsluiten inschrijving deelnemers. 

Praktische informatie:
De deelname is gratis. De deelnemers ontvangen de nodige affiches om reclame te maken. De inschrijvingsformulieren worden terug binnengebracht bij de Dienst Cultuur of rechtstreeks bij de verantwoordelijke van OpenAtelier2014. Deze kan ook doorgestuurd worden via mail (OpenAtelier2014@proximus.be). Na inschrijving gebeurt alle communicatie enkel tussen de deelnemers en OpenAtelier2014.   

Inschrijvingsformulier Kunst Gluren (ODT, 141 kB)


Dienst Cultuur

Valkestraat 18, 8620 Nieuwpoort
cultuur@nieuwpoort.be
tel. 058 79 50 00

Elke werkdag telefonisch
bereikbaar in de voormiddag 
8 u. - 12 u.

Vind ons leuk op Facebook:
>> Cultuur Beweegt
>> Centrum Ysara & City

Op zoek naar tickets voor
Centrum Ysara & de City?
www.cultuurnieuwpoort.be

Centrum Ysara & City