Naar inhoud
Nieuwpoort homepage

U bent hier: Nieuwpoort > Inwoner > Cultuur > Centrum Ysara & City

Centrum Ysara & City

Cultuurseizoen 2020-2021

loading

Sinds maart 2020 bleven we met z'n allen massaal 'in ons kot' en bij mooi weer begonnen we spontaan te tuinieren in 'onzen hof'. Ook bij onze medewerkers werd naarstig geplant... een gloednieuw cultuurprogramma!  

Met wat geluk en liefdevolle zorgen hopen we hiervan in september de vruchten te mogen plukken.  

In seizoen 2020-2021 krijgt elke leeftijdsgroep extra aandacht: We planten al vroeg een zaadje voor cultuur bij peuters en kleuters, tieners ontdekken dat het gras ook groen is aan de cultuurkant, volwassenen krijgen een uitgebreid aanbod om de bloemetjes buiten te zetten en senioren plukken de dag tijdens drie gloednieuwe matineevoorstellingen.  

SAVE THE DATE
De data van deze voorstellingen zijn onder voorbehoud. Heb je interesse in een voorstelling, dan kan je deze data wel alvast vrijhouden in je agenda.  

START TICKETVERKOOP UITGESTELD
Door de onzekerheid die nog heerst voor de toekomst werd besloten om de ticketverkoop pas in september op te starten. Ook zal de pakketkorting vanaf 4 voorstellingen dit jaar uitzonderlijk wegvallen.  

NIEUW
Vanaf dit seizoen worden er 3 extra voorstellingen in de namiddag georganiseerd. Ben je lid van een seniorenvereniging? Contacteer dan vanaf september de bestuursleden van je organisatie om van extra voordelen te kunnen genieten.   Net zoals de mooiste planten soms verpot moeten worden om te kunnen blijven groeien, zoeken we ook met ons cultuuraabod andere oorden op. Wij hopen alvast dat het aanbod in de stedelijke bibliotheek en de Onze-Lieve-Vrouwekerk in goede aarde zal vallen.  

IETS LATER DAN "GEPLANT"
Voor enkele uitgestelde voorstellingen zien we jullie iets later dan geplant terug. De reeds aangekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum.  

Wij hopen jullie alvast uit de grond van ons hart in het najaar terug te mogen verwelkomen.

Het programma kun je hier bekijken


Dienst Cultuur

Valkestraat 18, 8620 Nieuwpoort
cultuur@nieuwpoort.be
tel. 058 79 50 00

Elke werkdag telefonisch
bereikbaar in de voormiddag 
8 u. - 12 u.

Vind ons leuk op Facebook:
>> Cultuur Beweegt
>> Centrum Ysara & City

Op zoek naar tickets voor
Centrum Ysara & de City?
www.cultuurnieuwpoort.be

Centrum Ysara & City